Kyberturvallisuusmessuilta ratkaisuja digitaalisen yhteiskunnan tietoturvallisuuden haasteisiin

9.9.2015

TIEDOTE

Jyväskylä, 9.9.2015

Vapaa julkaistavaksi

Kyberturvallisuusmessuilta ratkaisuja digitaalisen yhteiskunnan tietoturvallisuuden haasteisiin

Kahden viikon kuluttua alkavat Kyberturvallisuus & ICT -messut järjestetään nyt toista kertaa. Jo ensimmäinen kerta vuosi sitten oli menestys, mutta nyt kokonaiskattaus näyttelyineen, seminaariohjelmineen ja Cyber Challenge -haastekilpailuineen on houkutteleva.

Yksi monia varmasti kiinnostavista seminaaripuheenvuoroista kuullaan, kun Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen apulaisjohtaja eversti Martti J Kari kertoo tietoverkkotiedustelusta ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Lisäksi kuullaan useita kansainvälisiä asiantuntijoita, jotka kertovat minkälainen pk-yritysten kyberturvallisuuden yhteistyöympäristö on muodostumassa Pohjoismaihin ja Baltiaan ja mitä liiketoimintamahdollisuuksia se tarjoaa eri alojen pk-yrityksille.

Kyberturvallisuusmessut avaa keskiviikkona 23.9. klo 13.00 Kansalliset Kybertalkoot -seminaarin yhteydessä Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto. Torstaina 24.9. klo 13.00 Pohjoismaiden ja Baltian näkökulmia kyberturvallisuuteen luotaavan seminaarin avauspuheenvuoron käyttää puolestaan elinkeinoministeri Olli Rehn. Perjantaina 25.9. klo 14.00 julkistetaan messujen ajan käynnissä olleen Cyber Challenge -haastekilpailun tulokset.

Näyttelyhallissa on osastoilla ja tietoiskulavoilla edustettuna Kyberturvallisuus- ja ICT-alan osaamista niin arvostettujen suurten globaalien brändien kuin alalla ensiaskeleitaan ottavien pk-yritysten toimesta.

Samanaikaisesti Kyberturvallisuus & ICT -messujen kanssa järjestetään Jyväskylän Paviljongissa myös FinnGraf- ja Eventum Expo -messut. Sisäänpääsy kaikkiin kolmeen tapahtumaan on maksuton rekisteröitymällä kävijäksi ennakkoon tai paikan päällä.

Lisätietoja Kyberturvallisuus & ICT 2015 -messuista:
myyntipäällikkö Harri Mäkinen, Jyväskylän Messut Oy
harri.makinen@jklmessut.fi, puh. 014 334 0053, 050 410 0841
www.kyberturvallisuusmessut.fi

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia KyberTurvallisuus-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.