Kyberturvallisuus koskee myös sinua

iot_652

Meillä jokaisella on henkilötunnus, ja se tarkoittaa, että kyberturvallisuus koskee kaikkia. Tietomme liikkuvat lukemattomissa paikoissa ja voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa paljon siihen, miten turvassa meitä koskevat asiat ovat.

Puhumattakaan yrityksistä, joiden kaikkien on oltava päivä päivältä enemmän digitalisoituneita pärjätäkseen kilpailussa. Kyberriskien hallinta on oltava yritystoiminnan ytimessä.

Esineiden Internet (Internet of Things, IoT) tarkoittaa jo tänään muun muassa sitä, että roskalaatikko voi kertoa roska-autolle, milloin kaipaa tyhjennystä. Kehitys on vasta alussa, ja Esineiden Internetin on arveltu mullistavan maailmaa yhtä paljon kuin aikoinaan sähkön tulo.

Jyväskylän Kyberturvallisuusmessuilla 2.-3.11.2016 on tarjolla osaamista ja tietoa, mistä meidän kaikkien tulisi olla viimeistään nyt kiinnostuneita ja tietoisia. Yksikään yrittäjä ei voi nukkua yötään rauhassa, elleivät kyberturvallisuuskysymykset ole hallinnassa.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia KyberTurvallisuus-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.