Kävijöille

Tervetuloa Kyberturvallisuusmessuille!

Messut avoinna

Ke 2.11. klo 10-19
To 3.11. klo 10-16

Sisäänpääsy

Sisäänpääsy on veloitukseton ennakkorekisteröitymällä tai rekisteröitymällä paikan päällä.

Mikäli et halua rekisteröityä, sisäänpääsymaksu on 20 euroa.

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat näet täältä.

Messualueen kartta

Katso messualueen kartta tästä.

Tekniikkamessujen sivuille pääset tästä

 

Sijainti

Kyberturvallisuus 2016 -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä.

Kulkuyhteydet ja ajo-ohjeet

Katso Paviljongin kulkuyhteydet ja ajo-ohjeet.

Henkilöautolla tai junalla saapuvat:
Henkilöautolla saapuvat löytävät kaikilta valtateiltä etäopasteet Paviljonkiin. Lähestyttäessä Paviljonkia pysäköintitalojen opasteet kertovat vapaiden pysäköintipaikkojen määriä.

Sisäänajo Uno Savolan kadun sekä Lutakonaukion sisäänkäynneille Rantaväylältä (E 63) Satamakadun kautta.

Navigaattorin koordinaatit Paviljonkiin: 62° 14′ 23.65″ N 25° 45′ 27.08″ E

Junalla saavut aivan Paviljongin viereen Matkakeskukseen (juna- ja bussiliikenneterminaali), josta on kulku kävelysiltaa pitkin suoraan messuille.

Pysäköinti

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Katso vapaiden pysäköintipaikkojen määrä P-Paviljonki 1 ja P-Paviljonki 2.

Pysäköintitilaa löytyy myös Jyväsjärven sataman alueella (4 tunnin kiekko paikkoja) sekä 500 metrin säteellä Paviljongista sijaitsee useita pysäköintitaloja keskusta-alueella (http://www.jyvasparkki.fi/pysakointitalot.php), joista on kävelymatka messuille katettua kävelysiltaa pitkin.

Bussiryhmät

Bussiryhmien sisäänajo Rantaväylältä (E63) Satamakadulle ja liikennevaloristeyksestä vasemmalle Schaumanin Puistotielle, josta liikenneympyrästä vasemmalle Uno Savolan kadulle. Matkustajat voi jättää ruuhkatilanteesta riippuen joko Uno Savolan sisäänkäynnin edustalle tai ajaa ko. katua hieman edemmäs Solo Sokos Hotel Paviljongin edustan kääntöpaikalle, josta on lyhyt kävelymatka Lutakonaukion sisäänkäynnille.

 


Ravintolapalvelut

Maistuisiko herkulliset pullakahvit?

Paviljongin alueella on useita kahvilapisteitä, joissa on tarjolla makeiden ja suolaisten herkkupalojen lisäksi pikku nälän taittavia street food annoksia, kuten panini, talon lammasburger, makkaraperunat tai kanasalaatti.

Syömään!

Paviljonki Ravintoloiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy vatsantäytettä niin pieneen kuin isoonkin nälkään. A-hallin Ravintolassamme on tarjolla runsas Messulounas.

Katso päivittäiset lounaslistat tästä.

 

 

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia KyberTurvallisuus-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.