Jyväskylässä tapahtuu

Ravintolat

Kenties pitkänkin messupäivän jälkeen on tarpeen saada vatsantäytettä, ja onneksi Jyväskylässä on tarjolla herkullinen valikoima erilaisia ruokaravintoloita. Voit saada annoksesi nopeasti monesta pikaruokaan erikoistuneesta paikasta, mutta voit myös viettää kiireettömän ja nautinnollisen illan pitkän kaavan mukaan. Kaupungistamme löytyy palkittuja ravintoloita moneen makuun, pitäisi vain kyetä valitsemaan kaikkien herkuttelupaikkojen joukosta se tähän hetkeen sopivin!

Lisätietoja kaupungin ruokapaikoista löydät täältä.

Messupäivän jälkeen on toisinaan tarpeen vähän irrotella ja loistavan tilaisuuden irtiottoon suovat kaupungin iltaravintolat ja yökerhot. Iloisen illan jälkeen katselee seuraavaa päivää aivan uudesta vinkkelistä!

Lisätietoja kaupungin yöelämätarjonnasta löydät täältä.


Liikunta ja hyvinvointi

Jyväskylä on liikuntakaupunki ja asukkaiden haluja ja tarpeita tyydyttämään on rakennettu niin monta liikuntakeskusta, että niistä riittää valinnan varaa myös muille! Monipuolisesta tarjonnasta eri lajien harrastajat löytävät tuttua tekemistä tai aivan uusia kokeilumahdollisuuksia. Ja Paviljongin vierestä Jyväsjärven ympäri kulkeva rantaraitti on kauniilla ilmalla elämys niin kävelijöille kuin juoksijoillekin. Messupäivän jälkeen ei iltaa ole pakko viettää hotellihuoneessa, vaan hikeä pintaan!

Lisätietoja kaupungin liikuntapalveluista löydät täältä (klikkaa valikosta Liiku ja voi hyvin -linkkiä).

Hemmottelua ja hyvää oloa kaipaavat, messupäivän uuvuttamat voivat virkistyä alueen lukuisten hyvinvointipalveluiden parissa. Kylpylöiden poreissa ja loiskeissa unohdat niin menneen kuin tulevankin messupäivän huolet. Mietiskelevämpään menoon löytyy joogaa, pilatesta, meditaatiota sekä erilaisia rentouttavia ja voimaannuttavia hoitoja.

Lisätietoja kaupungin hyvinvointipalveluista löydät täältä (klikkaa valikosta Liiku ja voi hyvin -linkkiä).


Viihde

Uusi elokuva tai klassinen teatteriesitys voi olla juuri se, mikä vie ajatuksesi pois työasioista. Elokuvateatteri Fantasia ja Jyväskylän kaupunginteatteri löytyvät aivan kaupungin keskustasta, ja kaupungista ja sen ympäristöstä löytyy myös runsaasti sekä harrastaja- että ammattiteatteriryhmiä.

Lisätietoja alueen kaikesta teatteritarjonnasta löydät täältä.

Rentoudutko parhaiten musiikin parissa? Vaikka varsinainen konserttitalo kaupungista puuttuukin, isoja musiikillisia elämyksiä pääsee kokemaan esimerkiksi Paviljongissa, yliopiston päärakennuksen juhlasalissa ja Suomalaisen konservatorion Siltasalissa sekä Tanssisali Lutakossa.

Lisätietoja kaupungin musiikkitapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

Jyväskylässä on paljon suosittuja nähtävyyksiä ja maamerkkejä, joihin tutustumalla aika vierähtää rattoisasti. Kirkkoja, museoita, valaistuskohteita… Ja kukapa voisi unohtaa Alvar Aallon?

Lisätietoja erilaisista nähtävyyksistä ja kulttuurikohteista löydät täältä.

Osuuko messujen ajalle jokin kiinnostava urheilutapahtuma, jota haluaisit mennä katsomaan? Seuraatko jääkiekkoa, jalkapalloa, kori- tai pesäpalloa? Messupäivän jälkeisen illan voi käyttää myös hurraamalla omalle suosikkijoukkueelle.

Lisätietoja kaupungin urheilutapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia KyberTurvallisuus-messujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.